FC Twente Nieuws

KNVB-beker | Supporters kunnen jaarkaart gebruiken als gratis toegangsbewijs

KNVB-beker | Supporters kunnen jaarkaart gebruiken als gratis toegangsbewijs

Na de winterstop kent FC Twente direct een drukke week. Op vrijdag 6 januari speelt de Enschedese ploeg in de competitie tegen FC Emmen, op 10 januari volgt de bekerwedstrijd tegen Telstar en op 14 januari speelt FC Twente in de eredivisie uit tegen Ajax.

De jaarkaarthouders van FC Twente kunnen gratis naar de bekerwedstrijd tegen Telstar omdat de club deze wedstrijd heeft aangewezen als de tweede compensatiewedstrijd voor de gemiste wedstrijden door corona afgelopen seizoen. De eerste compensatiewedstrijd was in de voorbereiding tegen FC Schalke '04.

Jaarkaarthouders hoeven deze keer geen extra moeite te doen om toegang te krijgen tot de wedstrijd. Tegen Schalke moest er nog een aparte gratis kaart worden gehaald. Tegen Telstar mogen de seizoenkaarthouders hun jaarkaart gebruiken als toegangsbewijs. De overige kaarten gaan binnenkort in de verkoop.

FC Twente - Telstar is de eerste wedstrijd van de tweede ronde van de KNVB-beker. De wedstrijd wordt dinsdag 10 januari afgetrapt om 18:45 uur. Voor de supporters die er niet bij kunnen zijn biedt ESPN een oplossing. De wedstrijd wordt namelijk live uitgezonden op het voetbalkanaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties