FC Twente Nieuws

'Ontevreden Gyasi vertrekt eerder uit Amerika, CSKA Sofia loopt half miljoen mis'

'Ontevreden Gyasi vertrekt eerder uit Amerika, CSKA Sofia loopt half miljoen mis'

Edwin Gyasi wordt dit seizoen door FC Dallas gehuurd van CSKA Sofia. De voormalig FC Twente-aanvaller krijgt echter weinig speelminuten bij de club uit de Amerikaanse Major League Soccer, waardoor hij mogelijk al in de winter terugkeert in Bulgarije.

Dit weet Ghanasoccernet te melden. FC Dallas heeft bij de huurconstructie een optie tot koop voor circa 500.000 euro bedongen. CSKA Sofia lijkt dit bedrag echter op haar buik te kunnen schrijven nu blijkt dat Gyasi waarschijnlijk een halfjaar eerder terugkeert dan gepland. De 28-jarige aanvaller is ontevreden wegens een gebrek aan speeltijd bij de Amerikaanse club.

[google]

In de winter van 2012 werd Gyasi door FC Twente overgenomen van De Graafschap. De Ghanese Nederlander kwam in Enschede tot zestien wedstrijden bij het eerste en 21 duels met het beloftenelftal. In de zomer van 2013 vertrok Gyasi naar Heracles Almelo.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties