FC Twente Nieuws

Opnieuw Twente-speler positief getest, Rots keert terug

Opnieuw Twente-speler positief getest, Rots keert terug

Aanstaande zaterdag hervat FC Twente de competitie met de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De wedstrijd wordt om 20:00 uur afgetrapt in de Grolsch Veste en zal onder leiding staan van Pol van Boekel. Vandaag was de één na laatste trainingsdag in aanloop naar de wedstrijd.

Het positieve nieuws is dat Daan Rots terug is gekeerd nadat hij vorige week positief werd getest op corona. Of hij fit genoeg is om zaterdag aan te sluiten bij de wedstrijdselectie zal vrijdag bekend worden gemaakt.

Helaas was er ook slecht nieuws want er is weer een FC Twente positief getest. Om welke speler het gaat is nog niet bekend gemaakt door de club. FC Twente maakt alleen de naam van positief geteste spelers bekend als deze persoon dat zelf wil. Zo niet dan beroepen de club en speler zich op de privacywet. Er is volgens Ten Voorde één naam die kan worden uitgesloten en dat is die van Lars Unnerstall.

De aanloop naar de wedstrijd FC Twente - sc Heerenveen wordt overschaduwd door corona. Bij de Friezen was er sprake van een ware corona-uitbraak. Afgelopen woensdag keerden zeven spelers terug op het veld waardoor sc Heerenveen zaterdag genoeg spelers op de been kan brengen en de wedstrijd vooralsnog niet in gevaar komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties