Ruiz verrast Twente-spelers met uniek cadeau inclusief persoonlijke boodschap

De spelers van FC Twente genieten volop van de bijzondere reis naar Costa Rica. Naast het voetbal hebben de spelers ook mogen genieten van een dag op een boot waar zelfs een DJ aanwezig was. Ook het maatschappelijke deel werd niet vergeten. Een deel van de selectie bracht een bezoek aan een opvang voor kansarme jongeren in één van de armste delen van Costa Rica. Het absolute hoogtepunt was echter de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz.

Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd gespeeld. Ruiz speelde voor de laatste keer in het shirt van de Tukkers. Hij startte bij FC Twente en scoorde binnen twee minuten een zeer fraaie treffer. FC Twente kwam op een 2-0 voorsprong door Ugalde, maar de stand werd in de tweede helft weer gelijkgetrokken. Het was uitgerekend de 15-jarige zoon Mathias Ruiz die de gelijkmaker scoorde. Het leverde bijzondere beelden op.

Dinsdag bezocht Ruiz de training van FC Twente en verraste de gehele selectie, inclusief technische staf, met een speciaal aandenken. Ruiz had voor iedereen een gesigneerd shirt van zijn laatste club LD Alajuelense en had daarnaast ook nog voor iedereen een persoonlijke boodschap. Het is een uniek item die in de toekomst de nodige herinneringen op zal gaan roepen bij de spelers en de staf.