FC Twente Nieuws

Scheidsrechter met opvallende statistiek fluit Sparta - FC Twente

Scheidsrechter met opvallende statistiek fluit Sparta - FC Twente

FC Twente speelt aankomende vrijdag haar allerlaatste eredivisiewedstrijd van 2022. De Tukkers gaan op bezoek bij Sparta Rotterdam. Zeker geen eenvoudige tegenstander, want de Spartanen wonnen afgelopen weekend met 0-4 bij Vitesse en staan zesde in de eredivisie, slechts drie punten onder FC Twente.

Alex Bos is aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd. Hij wordt geassisteerd door De Nas en Goossens. Gerrets is de vierde official van dienst. De VAR, die in het laatste duel van FC Twente tegen Go Ahead Eagles een belangrijke rol speelde, is Jannick van der Laan. De AVAR is Inia.

Het wordt pas de derde keer dat Alex Bos de scheidsrechter is bij een duel van FC Twente. De voorgaande twee betroffen, net als aankomende vrijdag, een uitwedstrijd. Vorig seizoen was hij de leidsman bij het gewonnen duel tegen PEC Zwolle (1-3). Dit seizoen floot Bos FC Volendam - FC Twente. Het werd 1-0 voor de thuisploeg. Opvallend genoeg gaf hij in de twee wedstrijden slechts twee gele kaarten, waarvan geen één aan FC Twente. Dat terwijl het gemiddeld aantal gele kaarten per wedstrijd over het algemeen zo rond de vier schommelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties