FC Twente Nieuws

Schorsing Sadílek blijft staan, Tsjech mist de komende twee wedstrijden

Schorsing Sadílek blijft staan, Tsjech mist de komende twee wedstrijden

Donderdagavond was Michal Sadílek in Zeist om zijn verhaal te doen tegenover de beroepscommissie van de KNVB. De middenvelder moest zichzelf verdedigen nadat hij in beroep was gegaan tegen een schorsing van drie wedstrijd waarvan één voorwaardelijk na zijn rode kaart tegen FC Utrecht op 22 december.

Na de zitting vertrokken alle partijen weer in afwachting van het definitieve oordeel. Sadílek moest even geduld hebben want de uitspraak volgde niet donderdagavond, maar op vrijdag. Inmiddels is heeft hij de uitslag ontvangen.

De beroepscommissie heeft na alle partijen te hebben gehoord besloten dat de schorsing blijft staan. Hierdoor is hij de komende twee wedstrijden niet inzetbaar. FC Twente en Sadílek hebben de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de beroepscommissie.

De supporters van FC Twente lieten donderdag duidelijk weten achter hun speler te staan. Maar liefst 93 procent van de ondervraagden waren positief bestemd en dachten dat de speler vrij zou worden gesproken door de beroepscommissie. Slechts 7 procent zag het somber in. Helaas kreeg deze groep gelijk.


[totalpoll id="181792" fragment="results"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties