FC Twente Nieuws

Selectie krabbelt op: "In het begin van de week even wat gas teruggenomen"

Selectie krabbelt op: "In het begin van de week even wat gas teruggenomen"

Ron Jans en zijn selectie staan voor een lastige uitwedstrijd. Zaterdagavond wordt er in Alkmaar om 20:00 afgetrapt in een duel tussen AZ en FC Twente. De laatste keer dat de Tukkers in Alkmaar van AZ wisten te winnen is al zeven jaar geleden.

Mocht FC Twente het zaterdag wel lukken om weer eens te winnen, zal dit gebeuren met Kik Pierie. De centrumverdediger moest de wedstrijd tegen Willem II afgelopen weekend aan zich voorbij laten gaan maar is er tegen AZ weer bij. "We hebben in het begin van de week even wat gas teruggenomen. Om op die manier sommige spelers weer fris te maken", vertelt Jans op de clubsite.

"De laatste weken kampte een aantal jongens met kleine klachten en moesten zij delen van de training soms overslaan", gaat de trainer verder. "Dat heeft de laatste dagen gewerkt en ook vandaag was de beleving weer prima. Ik vind dat we een goede week hebben gehad. Kik (Pierie red.) is terug en Wout (Brama red.) is ook weer verder."

[google]

Komend weekend neemt FC Twente het dus op tegen een sterke ploeg, doorgaans presteren de Tukkers dit seizoen goed tegen de topploegen. "Dat we ons van de beste kant laten zien in de wedstrijden tegen de beterende voetballende ploegen, is meer dan iets waar we ons aan vast kunnen houden."

Alleen uit bij PSV was de ploeg van Ron Jans kansloos. "Alleen het laatste uur van de uitwedstrijd tegen PSV hadden we niets in te brengen. Voor de rest hebben we in de wedstrijden tegen de topteams punten gepakt of hebben we goede wedstrijden gespeeld. Ik verwacht dat beide teams morgen zo veel mogelijk vanuit hun eigen speelwijze gaan spelen", besluit Jans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties