FC Twente Nieuws

Spelers krijgen herkansing om het sacherijn van Streuer weg te poetsen

Spelers krijgen herkansing om het sacherijn van Streuer weg te poetsen

Voor FC Twente staat vannacht de tweede oefenwedstrijd van het trainingskamp in Costa Rica op de agenda. Na de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz is het nu tijd voor een serieuze confrontatie met LD Alajuelense. Volgens clubwatcher Tijmen van Wissing was technisch directeur Jan Streuer een beetje sacherijnig na de eerste wedstrijd. Tijd voor de spelers om het sacherijn definitief te laten verdwijnen.

"Afgelopen zaterdag was het een beetje spektakel en woensdag om 17:00 lokale tijd, in Nederland 00:00 uur, wordt er weer gespeeld tegen La Liga. Die wedstrijd zal wat serieuzer worden genomen. Je proefde onder meer bij jan Streuer wat sacherijn over die wedstrijd", aldus Van Wissing van RTV Oost. "De focus moet toch wel beter om ook in de tweede seizoenshelft beter voor de dag te komen. De wedstrijd zal dan ook wat serieuzer zijn."

Maar waar kwam dat sacherijn dan precies vandaan? "Je bent op een gegeven moment wel wat sacherijnig over de ballen die bij iedereen van de voeten afsprongen en al die spelers die misschien toch iets teveel meegingen in het spektakelstuk van Ruiz. Dat kan je inderdaad verwachten bij een afscheidswedstrijd, maar ik hoop dat we woensdag een iets serieuzer treffen zien dan zaterdagavond."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties