FC Twente Nieuws

Stevens maakt overstap naar hoogste niveau van Griekenland

Stevens maakt overstap naar hoogste niveau van Griekenland

Sonny Stevens gaat zijn voetbalcarrière vervolgen in Griekenland. De 30-jarige keeper heeft een tweejarig contract getekend bij OFI Crete. Dat laat de Griekse club woensdag weten. Stevens gaat met OFI Crete uitkomen op het hoogste niveau van Griekenland. Het wordt het vijfde seizoen op rij op het hoogste niveau nadat de club in 2015 teruggezet werd naar het amateurniveau.

Stevens speelde in het afgelopen seizoen nog bij SC Cambuur. In Leeuwarden was de sluitpost de eerste keeper. In 29 eredivisiewedstrijden kreeg de doelman 59 doelpunten tegen en hield hij vier keer het net schoon. SC Cambuur was niet de eerste eredivisieclub voor Stevens.

De 30-jarige keeper doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam om vervolgens in 2013 voor 400 duizend euro naar FC Twente te gaan. In Enschede stond hij vier seizoenen onder contract waarin hij achttien officiële wedstrijden keepte. Medio 2017 maakte hij de overstap naar Go Ahead Eagles.

In Deventer stond hij, net als een seizoen later bij Excelsior, één seizoen onder de lat. Medio 2019 maakte hij de overstap naar SC Cambuur. Hier maakte hij de promotie van de Friese club mee. Na twaalf seizoen Nederlands betaald voetbal maakt Stevens nu de overstap naar de nummer zeven van Griekenland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties