FC Twente Nieuws

Stevens treft oud-werkgever: "Ik vind en vond FC Twente een hele mooie club"

Stevens treft oud-werkgever: "Ik vind en vond FC Twente een hele mooie club"

Sonny Stevens komt zaterdagavond zijn oude club FC Twente tegen. Met SC Cambuur zal hij om 18:45 aan de start staan van het duel met de Tukkers. In Enschede had Stevens veel last van blessures, ondanks dat heeft hij ook genoten van zijn tijd in Twente.

"Sportief was het voor mij geen fijne periode. Ik heb daar drie zware blessures gehad", begon de sluitpost eerder deze zomer in gesprek met Twente Insite. "Dat was zeer vervelend, maar verder heb ik privé en met de mensen op de club een fantastische tijd gehad."

De doelman is zijn liefde voor zijn oude club dan ook nog niet helemaal verloren. "Ik vind en vond FC Twente een hele mooie club. Dat gaat ook zeker niet veranderen, alleen had ik er sportief wat meer uit willen halen. Dat is uiteindelijk niet gelukt door omstandigheden, maar dat is niet anders."

Naast de blessures van de goalie, verkeerde de Enschedese club in die tijd ook nog eens in financiële problemen. "De eerste twee jaar was het allemaal nog redelijk stabiel, toen merkte ik er niet zoveel van. Nou moet ik sowieso zeggen dat ik er weinig van heb gemerkt. Je hoort en ziet het natuurlijk wel gebeuren, maar ze konden het wel aardig goed weghouden bij de spelers", zegt de 29-jarige doelman.

Inmiddels is dit alles echter verleden tijd. Nu moet SC Cambuur zich met de betrouwbare doelman aanhaken in de eredivisie. "Dat is ook zeker onze doelstelling. Onze eerste doelstelling is om direct in de eredivisie te blijven", besluit de keeper van de Friezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties