FC Twente Nieuws

Transfervrije Stevens weigert contractvoorstel: "Niet je van het"

Transfervrije Stevens weigert contractvoorstel: "Niet je van het"

Sonny Stevens werd in 2013 als groot talent naar Enschede gehaald als opvolger van Nikolay Mihaylov. Volgens voormalig FC Twente-doelman Hans de Koning had hij zelfs de potentie om het Nederlands elftal te halen. Helaas kreeg Stevens te maken met blessureleed en dat had gevolgen voor zijn carrièreverloop.

Via Go Ahead Eagles en Excelsior kwam hij bij Cambuur terecht waarmee hij afgelopen seizoen promoveerde naar de eredivisie. Hij was bezig aan een uitstekend seizoen, tot het noodlot opnieuw toesloeg. Uitgerekend in de wedstrijd tegen FC Twente op 6 maart raakte hij geblesseerd. Inmiddels is hij bijna hersteld en hoopt hij binnenkort zijn rentree te maken.

Een ander ding dat hem momenteel bezig zal houden is zijn toekomst. Stevens is 29 jaar en in het bezit van een aflopende verbintenis. Cambuur heeft de doelman al een aanbieding gedaan, maar daar kan Stevens zich nog niet in vinden.

"Dat vond ik persoonlijk nog niet je van het. Dat heb ik aangegeven en nu gaan we verder kijken of we eruit kunnen komen." De problemen liggen bij de twee belangrijkste zaken, het salaris en de duur van het contract. "Maar ze weten ook dat ik geen haast heb met beslissen", aldus Stevens in gesprek met Omrop Fryslan.

Ondanks het feit dat hij een transfervrije status geniet, is het niet zo dat Stevens per se weg wil bij Cambuur. Allesbehalve. De doelman weet wat hij heeft en is gelukkig. "Ik ben een gevoelsmens. En als ik bijvoorbeeld naar het buitenland ga, dan moet ik ze hier weer weg halen." Dit zal echter ook weer te maken hebben met welke club uit welk land interesse zal tonen. De bal ligt nu bij Cambuur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties