FC Twente Nieuws

UEFA stelt deadline: Op deze datum moet de competitie hervat zijn

UEFA stelt deadline: Op deze datum moet de competitie hervat zijn

Door het coronavirus heeft de overheid besloten dat er tot en met 6 april niet zal worden gevoetbald in Nederland. Dit is slechts één van de vele maatregelen die zijn getroffen. Dinsdag werd bekend dat de UEFA het EK2020 heeft verzet naar 2021 om ruimte te maken om de lopende competities uit te spelen. Inmiddels zijn er ook aan aantal deadlines gesteld.

De competities moeten uiterlijk 28 april weer beginnen. Dit laat UEFA-bestuurder Michael van Praag weten in gesprek met de NOS. "Er liggen nu een aantal scenario's om de competitie's weer te hervatten."

"Men heeft nu per week bekeken wat er gebeurt als we de competities op dat moment weer hervatten. Als we 28 april weer starten, kan alles nog op de normale manier doorgaan. Maar dan zou wel de Champions League in elkaar geschoven moeten worden. Je zou dan om de week spelen."


[google]

De tweede deadline is de uiterlijke datum waarop de competities afgewerkt moeten zijn. De UEFA heeft besloten dat alle Europese competities op 30 juni klaar moeten zijn. Dit zou haalbaar moeten zijn met nog acht wedstrijden te spelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties