FC Twente Nieuws

Van Amerika dromende Verdonk mogelijk toch langer in de eredivisie

Van Amerika dromende Verdonk mogelijk toch langer in de eredivisie

De kans is aanwezig dat Verdonk alsnog bij gaat tekenen bij Feyenoord. De linksback die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Twente heeft een aflopend contract, maar heeft nog geen nieuwe club gevonden. Door de blessure van linksback Malacia is Verdonk mogelijk toch weer een optie voor Feyenoord.

Het is geen geheim dat Verdonk graag de overstap wil maken naar Amerika waar de competitie 2020 inmiddels van start is gegaan. Echter zou een contract voor zes maanden beide partijen kunnen helpen. Feyenoord heeft de gewenste tweede linksback achter Haps en Verdonk kan zich fit spelen voor zijn gewenste Amerikaanse avontuur in 2021.

Door het coronavirus heeft Verdonk al sinds half maart niet meer deelgenomen aan een reguliere groepstraining. Inmiddels zijn de meeste Nederlandse clubs weer gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de clubloze Verdonk moet zichzelf fit zien te houden.

[google]

Of Verdonk oren heeft naar een dergelijke constructie voor een half seizoen is nog niet bekend. Een terugkeer naar FC Twente zit er zeker niet in. De back nam vorige maand afscheid van FC Twente en haar supporters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties