FC Twente Nieuws

Vrees wordt werkelijkheid voor Sonny Stevens na 'knak' in zijn enkel

Vrees wordt werkelijkheid voor Sonny Stevens na 'knak' in zijn enkel

Voor Sonny Stevens verliep het weer zien met zijn oud-werkgever FC Twente anders dan vooraf gehoopt. In de tweede helft stopte hij een strafschop waarna hij nog een ultieme poging deed om een tweede inzet te keren. Direct daarna bleef hij liggen en was het misse boel.

Stevens moest het veld verlaten en werd vervangen door reservedoelman Pieter Bos. Bij het verlaten van het veld lieten de supporters weer zien dat ze ook hun oud-spelers niet vergeten. Stevens kreeg een luid applaus en zijn naam werd gescandeerd door Vak P.

Na afloop van de wedstrijd liet Cambuur-trainer De Jong al weten dat hij vreesde voor een zware blessure. "Hij hoorde een knak in zijn enkel. Ik baal er echt van, voor hem en voor ons. Heel erg jammer, vandaag was hij ook weer erg goed. Hij is voor ons een topkeeper."

Helaas is de vrees nu waarheid geworden. Stevens onderging een scan en daarbij is te zien dat zijn enkel inderdaad schade heeft opgelopen. De verwachting is dat hij er tussen de vier en zes weken uit zal liggen. Dit betekent dat Stevens minimaal vier wedstrijden toe moet kijken vanaf de tribune.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties