FC Twente Nieuws

WOW! Jesse Bosch scoort wereldgoal in de KKD

WOW! Jesse Bosch scoort wereldgoal in de KKD

Jesse Bosch heeft vrijdagavond van zich laten horen in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Bij een 0-0 stand was het die Tukker die in de 22e minuut de score opende. De manier waarop was schitterend. Bosch kreeg de bal ver buiten de zestien en besloot uit te halen met zijn rechter. Met succes want zijn poeier verdween op schitterende wijze in het doel.

Het is voor Bosch zijn tweede doelpunt op rij. Vorige week wist hij het net ook al te vinden in de beladen thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Helaas ging de wedstrijd wel verloren waardoor hij er niet echt van kon genieten. Het was sowieso een zwarte avond die werd overschaduwd door rellen op de tribunes.

Bosch speelt sinds dit seizoen bij Willem II nadat zijn aflopende contract bij FC Twente niet werd verlengd. Hij kon blijven voetballen in de eredivisie, maar besloot toch te gaan voor het avontuur bij degradant Willem II. Hier is hij inmiddels een vaste waarde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties