FC Twente Nieuws

Zaakwaarnemer heeft slecht nieuws: "AS Roma weigert Celar te laten gaan"

Zaakwaarnemer heeft slecht nieuws: "AS Roma weigert Celar te laten gaan"

Volgens de zaakwaarnemer van Zan Celar is FC Twente één van de clubs die aast op de handtekening van de jonge spits. De 19-jarige Sloveen is dit seizoen flink op dreef bij het tweede van AS Roma waar hij 18 keer scoorde in 12 wedstrijden. Meerdere clubs lonken naar zijn handtekening, maar de spits lijkt het seizoen af te maken in Italië.

"Er zijn meerdere verzoeken binnengekomen vanuit Italië en het buitenland, maar AS Roma heeft besloten om Celar niet te laten gaan", aldus de zaakwaarnemer van de goalgetter in gesprek met Gianlucadimarzio.

[google]

Aankomende juni gaan beide partijen weer om de tafel. Deze gesprekken zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden door FC Twente en Vitesse. De zaakwaarnemer weet exact wat hij wil voor zijn pupil. "Als AS Roma ons de garantie geeft dat Celar de derde spits wordt, dan blijven we. Zo niet, dan is het beter om ergens anders heen te gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties