FC Twente Nieuws

Zorgen om Menig: "Vraag me af hoe hij zich daar staande houdt als donkere speler"

Zorgen om Menig: "Vraag me af hoe hij zich daar staande houdt als donkere speler"

Queensy Menig vertrok na het sluiten van de Nederlandse markt toch nog bij FC Twente. Menig werd verkocht aan Partizan Belgrado, uit Servië. Daar was de markt nog wel open. Van een transfer leek lang geen sprake te komen, de buitenspeler had immers zelf vertelt dat hij geen oren naar een Servisch avontuur had.

Toch snapt Jan van Staa dat de Amsterdammer uiteindelijk toch is vertrokken. "Partizan is wel een hele grote club hè, vergis je daar nou niet in. Ook uit het verleden sowieso. Hij heeft hier nu een paar wedstrijden gespeeld en we hebben ook gezien dat hij er dit seizoen niet zo gek veel zin in had, zo leek het", aldus Van Staa in De Oosttribune.

Tijmen van Wissing sprak de vertrokken vleugelaanvaller al even via de app. "Het was een beetje vluchtig contact omdat hij heel druk was. Die jongen kent natuurlijk heel dat Belgrado niet, die weet niet waar hij terecht komt", begint Van Wissing.

De verslaggever van RTV Oost maakt zich zorgen over de linksbuiten. "Die heeft nog wel een beetje aan zijn zaakwaarnemer gevraagd: in wat voor periferie kom ik terecht. Ik vraag me af hoe hij zich daar staande houdt als donkere speler", besluit hij.

Daarom hamert de journalist erop dat een goede start van essentieel belang is. "Hij moet daar echt vanaf minuut een gaan presteren want ik denk dat die jongens daar toch extra lastig hebben."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties