Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente op jacht naar twee extra doelmannen voor komend seizoen

FC Twente op jacht naar twee extra doelmannen voor komend seizoen

Met het vertrek van Nick Marsman, Sonny Stevens en Timo Plattel is de spoeling zeer dun geworden als het gaat om de keepers bij FC Twente. De Tukkers weten zich al verzekerd van de komst van de 23-jarige Jorn Brondeel, momenteel op huurbasis uitkomend voor NAC, maar dit is nog niet voldoende. Hake wil graag nog twee extra doelmannen toevoegen aan zijn selectie.

Met Brondeel en Drommel onder contract lijkt de wens voor twee extra doelmannen in eerste instantie veel, maar FC Twente heeft de intentie om de talentvolle Drommel komend seizoen te verhuren. De 20-jarige goalie is nog niet ver genoeg om de vrijgekomen plek over te nemen van Marsman en de club wil dat de doelman minuten gaat maken.

Eén van de twee posities lijkt ingevuld te gaan worden door Nick Hengelman wiens contract deze zomer afloopt bij de Tukkers. FC Twente is in gesprek met de 27-jarige doelman die afgelopen zomer transfervrij terugkeerde bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Hengelman zou dan wel genoegen moeten nemen met de plek als derde keeper.

Blijft er nog één positie over en hiervoor is de club op zoek naar ervaring. FC Twente ziet in Brondeel een toekomstige eerste doelman, maar speelde nog nooit op het hoogste niveau. één van de namen die wordt genoemd is Remko Pasveer. De 33-jarige tweede doelman van PSV heeft nog een contract voor één seizoen, maar lijkt wel oren te hebben naar een club waar hij weer wekelijks belangrijk kan zijn. Met Jurjus en Koopmans heeft PSV nog twee talentvolle doelmannen achter de hand.

Remko Pasveer de geschikte kandidaat om Marsman op te volgen?

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op