FC Twente-spits duikt op in oefenwedstrijd met Heracles Almelo

Jong Heracles Almelo werkte woensdagmiddag een oefenwedstrijd af tegen de beloften van De Graafschap. Opmerkelijk genoeg maakte FC Twente-spits Wessel Witbreuk minuten bij de club uit Almelo.

Witbreuk viel in de 71ste minuut in voor aanvaller Dabney dos Santos. Heracles wist het oefenduel met een 5-1 overwinning af te sluiten. Witbreuk kwam niet tot scoren.

Witbreuk maakte afgelopen zomer de overstap van HSC '21 naar FC Twente. De 21-jarige spits kwam bij de club uit Enschede terecht in het beloftenelftal, waar hij tot dusver vier wedstrijden speelde. Tot scoren kwam Witbreuk nog niet.