Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen blijft in race om koppositie na winst op PEC Zwolle

FC Twente Vrouwen blijft in race om koppositie na winst op PEC Zwolle

Vanavond om 19.30 uur werd er in Hengelo afgetrapt tussen FC Twente Vrouwen en PEC Zwolle Vrouwen. De ploeg van Tommy Stroot kon na drie weken de jacht heropenen op koploper Ajax, dat met 20 behaalde punten uit 8 wedstrijden, een voorsprong van 3 punten kende op nummer 2 FC Twente.

Renate Jansen opende in de 8e minuut de score in Hengelo, binnen een minuut had PEC de stand alweer gelijkgetrokken via Doejaaren. Lang bleef de stand gelijk tussen beide ploegen, totdat Ellen Jansen namens de Tukkers voor de 2-1 tekende in de 73e minuut. Hiermee bepaalde ze de eindscore in Hengelo.

De achterstand op Ajax blijft 3 punten, aangezien de Amsterdamse vrouwen vanavond met 2-0 van Achilles ’29 Vrouwen wonnen.

Opstelling FC Twente Vrouwen: Evrard, Roetgering, Moorrees, Tomter, Van Es, Van den Goorbergh, Weerden (65. B. Jansen), Spitse, Smits (89. Ellouzi), R. Jansen, E. Jansen.

Reacties

  1. Ellen Jansen is de beste spits voor het Ned vrouwenteam, die miedema mag haar veters nog strikken. Beide Jansens (Renate en Ellen) in de voorhoede samen met Martens en we worden wereldkampioen

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite