FC Twente Vrouwen

Done deal: Dhont tekent nieuw contract bij FC Twente (v)

Done deal: Dhont tekent nieuw contract bij FC Twente (v)

Elena Dhont heeft donderdag een handtekening gezet onder een nieuw contract van FC Twente. De 25-jarige aanvaller is erg ambitieus en wil de komende periode prijzen gaan pakken. Nadat ze een jaar geblesseerd is geweest, heeft ze toch een fit jaar achter de rug, meldt ze bij FC Twente op de website.

"Het is fijn om veel minuten te krijgen en daardoor het team te helpen", begint Dhont. "We gaan weer strijden in de Women's Champions League en we hebben de KNVB-beker gewonnen. Volgend jaar wil ik met FC Twente Vrouwen weer om de prijzen spelen", stelt ze ambitieus. "Daarnaast wil ik mezelf ontwikkelen en, na mijn blessure, fysiek nog sterker worden. Ik zie me dat bij FC Twente doen", besluit de tweebenige aanvaller.

Dhont tekende in mei 2020 al eerder een contract van de Tukkers. Ze tekende toen voor twee jaar. Nu verlengt zij haar contract. Technisch manager Rene Roord reageert: "Ik ben blij dat we het contract van Elena hebben kunnen verlengen. Ze heeft zich het afgelopen seizoen na een langdurige blessure echt weer doorontwikkeld. Ze is belangrijk geweest in veel wedstrijden."

De 25-jarige Belg begon haar carrière bij KAA Gent in België. Daar speelde ze drie seizoenen, daarna verkaste ze in 2020 naar Enschede. Ze speelde in seizoen 2020-2021 slechts zes wedstrijden. Dhont speelt ook bij het Belgische dameselftal: de 'Red Flames.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties