FC Twente Vrouwen

Scholten rekent op massale steun bij kampioenswedstrijd FC Twente (v)

Scholten rekent op massale steun bij kampioenswedstrijd FC Twente (v)

FC Twente (v) speelt komende zaterdag de kampioenswedstrijd tegen Telstar. De ploeg van Joran Pot had al tweemaal eerder de kans om kampioen te worden, maar wist niet te winnen van FC Utrecht en Fortuna Sittard. Het duel tegen de ploeg uit IJmuiden wordt gespeeld in de Grolsch Veste, dus kunnen er een hoop supporters komen kijken. Algemeen directeur Dominique Scholten schrijft in de nieuwsbrief dat hij op massale steun rekent.

FC Twente Vrouwen slaagde er woensdagavond niet in een nieuwe kans om de landstitel binnen te halen te verzilveren. In Sittard werd met 2-0 verloren van Fortuna. De teleurstelling was groot na afloop, maar deze teleurstelling moet de komende dagen weggeschoven worden. FC Twente Vrouwen kan op de laatste speeldag, zaterdag 11 mei, de hoofdprijs van het seizoen alsnog veroveren. Dan treedt de ploeg om 16.30 uur in De Grolsch Veste aan tegen Telstar. De kaartverkoop is reeds begonnen. Seizoenkaarthouders van FC Twente kunnen een gratis kaart aanvragen. We rekenen op veel steun van de supporters!

Er zijn nog tickets beschikbaar voor het duel. Kaarten in de normale verkoop zijn 7,50 euro per stuk. Voor de vakken 130 en 131 (Premium Seats Plus), zijn de kosten 10 euro per kaart. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang. Zij kunnen via deze link online een kaart bestellen. Voor de vakken 130 en 131 geldt een toeslag van 2,50 euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties