Twente Insite

FC Twente Nieuws

Fransen trots op supporters FC Twente: “Het overtreft de verwachtingen”

Fransen trots op supporters FC Twente: “Het overtreft de verwachtingen”

Afgelopen maandag maakte FC Twente bekend dat het al meer dan 19.000 seizoenskaarten heeft verkocht voor het aankomende seizoen. De club uit Enschede degradeerde afgelopen seizoen naar de eerste divisie, maar desondanks werden er tot dusver ruim duizend meer verkocht. Lucas Fransen, voorzitter van de Vriendenkring, is tevreden met het hoge aantal.

“We hadden dit wel gehoopt, maar het overtreft de verwachtingen”, vertelt Fransen in gesprek met RTV Oost. “Dit geeft wel aan hoe iedereen in de regio over FC Twente denkt. Je merkt dat de regio nog steeds verbonden is met de club.”

De club leek onlangs af te stevenen op een faillissement, maar dat werd door de miljoeneninjectie van de gemeente Enschede en investeerders afgewend. “Ik vond het niet zo netjes van FC Twente dat ze geld incasseerden van fans, zonder dat men wist of de club nog wel zou bestaan”, vervolgt Fransen. “Het zou zo zijn dat als FC Twente failliet zou gaan, dat men het geld kwijt zou zijn.”

Aankomende vrijdag werkt FC Twente op eigen grond de openingswedstrijd tegen Sparta Rotterdam af. “Ik heb weer zin om gewoon over voetbal te praten. Ik ben erg optimistisch en hoopvol gestemd. Ik heb gewoon weer zin om op de tribune te zitten, een biertje te drinken en de club hartstochtelijk aan te moedigen”, aldus Fransen.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op