Hilgers scoort twee keer, maar Onder 21 verspeelt riante voorsprong

FC Twente / Heracles Onder 21 speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Almere City FC. De Tukkers kwamen door twee benutte strafschoppen op een 2-0 voorsprong, maar deze werd in het laatste half uur van de wedstrijd teniet gedaan.

Mees Hilgers nam beide strafschoppen op zich en scoorde in de 24e en 55e minuut. In de 61e minuut kreeg ook Almere City FC een strafschop en liet de kans niet onbenut. In de 71e minuut werd het 2-2 hetgeen ook de eindstand was.

Door het gelijke spel zijn de Tukkers nog altijd zonder overwinning in de nieuwe Onder 21 competitie. De ploeg heeft na vier wedstrijden twee punten verzameld.