Jong FC Twente stunt tegen De Graafschap

Jong FC Twente heeft vanavond een knappe overwinning behaald op De Graafschap. In Emmen werd het 3-1 voor de ploeg van Jan Zoutman. Alle vier de doelpunten vielen in de tweede helft. Bij Jong FC Twente debuteerde Jeroen van der Lely, de rechtsback viel in de 78e minuut in voor Nana Ntuli.

[google]De eerste helft was De Graafschap de betere partij, maar toch was het FC Twente dat acht minuten na rust de score opende via Ryo Miyaichi. De Graafschap knokte zich terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van clubtopscorer Van Ewijk. Toch moesten de Superboeren uiteindelijk hun meerdere erkennen aan FC Twente. In de 84e minuut scoorde Kusk de 2-1 en drie minuten later gooide Oosterwijk de wedstrijd definitief op slot door knap de 3-1 binnen te werken.

Voor de doelpunten, klik hier.

Doordat Jong PSV thuis met 1-3 verloor van FC Oss stijgt Jong FC Twente naar de dertiende plek in de Jupiler League met 29 punten uit 26 wedstrijden.