Jong FC Twente wacht lastige uitwedstrijd tegen titelkandidaat

Aankomende zaterdag gaat Jong FC Twente op bezoek bij SV Spakenburg. De ploeg van Dennis Demmers neemt het op Sportpark de Westmaat op tegen de nummer twee van Derde Divisie Zaterdag. Jong FC Twente staat op de negende plek met 17 punten uit 11 wedstrijden. SV Spakenburg behaalde 26 punten uit 11 wedstrijden en staat hiermee op de twee plaats achter Jong Almere City die eveneens 26 punten heeft.
Twee week geleden wist Jong FC Twente op eigen veld met 1-0 te winnen van ACV. De wedstrijd leek lange tijd te eindigen in een 0-0 gelijkspel, maar in de 89e minuut was het Isaac Buckley-Ricketts die de winnende treffer wist te scoren.

SV Spakenburg ging twee weken geleden op bezoek bij VVOG waar het met 2-0 wist te winnen. De ploeg van John de Wolff speelde een sterke wedstrijd en kwam in de 12 minuut al op voorsprong door Kees Tol. In de 70e minuut scoorde SV Spakenburg opnieuw door een doelpunt van Tom van der Neut.

Met een overwinning op SV Spakenburg kan Jong FC Twente naar de vierde plek in de Derde Divisie Zaterdag stijgen.

De wedstrijd wordt aankomende zaterdag om 15:00 uur afgetrapt op Sportpark de Westmaat in Spakenburg