Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Met alle respect, tegen dit FC Twente had dat niet mogen gebeuren”

“Met alle respect, tegen dit FC Twente had dat niet mogen gebeuren”

Dinsdagavond won FC Twente met 1-2 op bezoek bij NAC Breda. Mounir El Allouchi, middenvelder van de club uit Breda, kan niet geloven dat zijn ploeg met lege handen achterbleef na het duel.

“Wij voetballen zo goed, zo dominant”, vertelt hij tegenover BN/De Stem. “We hebben zoveel controle over de wedstrijd en toch verliezen we. Met alle respect, maar tegen dit FC Twente had dat niet mogen gebeuren.”

Beide ploegen gingen de rust in bij een 0-0 tussenstand. “We werden een beetje nonchalant”, vervolgt El Allouchi. “We hadden gewoon scherper aan de tweede helft moeten beginnen. Ik ben vooral teleurgesteld. En je kunt wel zeggen dat FC Twente niets in te brengen had, maar uiteindelijk winnen ze wel. Zo zwak waren ze dus ook weer niet”, besluit hij.

Reacties

 1. Nac is ook een ploeg waar je sneeuw mee kunt aanvegen, die keeper veegt je keihard van de sokken met z,n grote maai poten.gelukkig heeft hij 6 wedstrijden gekregen en dat is een mooi begin voor in het nieuwe jaar. Daar hebben wij voorlopig geen last meer van en van de trainer ook niet, wat een gal bak.

 2. twente heeft 3 goals gemaakt. verdiend gewonnen toch? Stijn Vreven? die is niet goed bij zijn hoofd.

 3. Joop nordkamp zegt:

  Ook met alle respect er is geen nac speler die op doel heeft geschoten de 1-1 een eigen goal van twente. Fc scoort 2× en als de keeper van nac niet die smeriger overtreding maakt waren het er 3 goals geweest.waar haalt nac al die onzin vandaan

 4. Welke wedstrijd heeft hij gezien dan?

  • Joop Korf zegt:

   Robert, zullen we dezelfde vraag ook eens aan Stijn Vreven, de trainer van NAC, stellen?

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite