Nieuws

Aanvallers FC Twente grootste overtreders

Aanvallers FC Twente grootste overtreders

Daar waar over het algemeen de controlerende middenvelders de grootste overtreders zijn is dat bij FC Twente anders. Hier is namelijk clubtopscorer Luc Castaignos de speler die de meeste overtredingen begaat. Hij beging elf overtredingen en is hiermee de eerste FC Twente speler in de ranglijst.

[google]Na Castaignos volgt Hakim Ziyech als de nummer twee met negen overtredingen gevolgd door Youness Mokhtar die er acht beging. De speler die de meeste overtredingen begaat in de Eredivisie is momenteel verdedigende middenvelder Joeri de Kamps van NAC Breda. Hij beging er al drieëntwintig. Mokotjo en Ebecilio begingen er beide slechts vijf.

Bij FC Twente zijn het dezelfde drie die de meeste overtredingen moeten incasseren. Castaignos veertien, Mokhtar twaalf en Ziyech zeven. De spelers die tot dusver de meeste vrije trappen mee kregen zijn Albert Rusnák van Cambuur en Aaron Meijers van ADO Den Haag. Beiden staan op zeventien.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties