Nieuws

"Als je supporter bent moet je elke speler steunen"

"Als je supporter bent moet je elke speler steunen"

FC Twente verloor vanmiddag pijnlijk in eigen huis met 1-2 van FC Groningen. Dieptepunt was de blunder van doelman Nick Marsman, die een vrije trap van Groninger Tjaronn Chery door zijn handen liet glippen. Pijnlijker was nog het daaropvolgende fluitconcert van een deel van het thuispubliek jegens de keeper. Luc Castaignos had na afloop bemoedigende woorden over voor Marsman.

"Ik stond in de muur en de bal ging met een aardige snelheid langs me heen, waardoor ik niet meer kon reageren", zegt Castaignos tegen TwenteSport. "Natuurlijk weet Nick wat hij had moeten doen met die bal, maar ik vind het te makkelijk om te zeggen dat we door hem hebben verloren."

[google]In de rust probeerde de aanvaller dan ook om zijn doelman moed in te spreken. "Ik heb hem gezegd dat ik achter hem sta en dat iedereen fouten maakt. Voor een keeper is dat altijd fataler dan voor een veldspeler en hij is volwassen genoeg om dat te weten." Een deel van het publiek had minder begrip en floot de keeper genadeloos uit bij de de daaropvolgende balcontacten. Castaignos neemt afstand van dat deel van het publiek. "Ik vind het zonde dat de fans dan gaan fluiten. Ik begrijp dat ze boos zijn, maar hij blijft een speler van FC Twente en ik vind dat als je supporter bent, je elke speler moet steunen", besluit de spits.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties