Nieuws

Bjelland: "We hoeven ons niet te focussen op Ajax".

Bjelland: "We hoeven ons niet te focussen op Ajax".

Andreas Bjelland denkt dat het moeilijk zal zijn om Ajax in te halen aan de top van de Eredivisie en kijkt dan ook naar de waardevolle tweede plaats, welke Champions League kwalificatie betekent. In gesprek met bold.dk geeft de verdediger aan dat er niet wordt gefocust op Ajax.

“We hoeven ons niet zozeer te focussen op Ajax. Voor ons is het belangrijker om ons bezig te houden met de teams die direct om ons heen staan, Vitesse, Feyenoord en PSV. De tweede plaats geeft recht op de Champions League en dat zou geweldig zijn voor ons. Net als de teams om ons heen, hebben we nog een aantal moeilijke wedstrijden te gaan, dus het is belangrijk om hard werken”.

[google]De verdediger geeft verder aan dat Ajax het op de bepalende momenten goed heeft gedaan. “Ze scoorden op de cruciale momenten en behaalden de overwinningen toen dat nodig was. Wij hebben teveel kansen gemist op het moment dat het gevecht cruciaal werd.”[nederbet][ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties