Nieuws

Breukers en Bednarek mogen op huurbasis vertrekken

Breukers en Bednarek mogen op huurbasis vertrekken

FC Twente heeft verdediger Tim Breukers en derde doelman Filip Bednarek toestemming gegeven om verhuurd te worden, meldt Voetbal International. Beide spelers hebben weinig uitzicht op speeltijd in het eerste elftal van de club en mogen hun heil (tijdelijk) ergens anders zoeken.

[google]Breukers speelde dit seizoen vijf wedstrijden in het eerste elftal van FC Twente en vier in Jong FC Twente. De geboren Oldenzaler kwam in 2012 naar de club uit Enschede, dat hem transfervrij overnam van Heracles Almelo. In de 2,5 jaar dat de rechtsback bij Twente speelt, wist hij nooit een vaste basisspeler te worden en moest hij het voornamelijk hebben van invalbeurten.

Bednarek moet zijn competitiedebuut in het eerste elftal van FC Twente nog maken. De Poolse doelman speelt zijn wedstrijden voor Jong FC Twente en kwam dit seizoen tot nu toe tot acht optredens. Het contract van beide spelers loopt aan het einde van het seizoen af.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties