Nieuws

Bult: "Joop, hoe voel je je nu als vader?"

Bult: "Joop, hoe voel je je nu als vader?"

Marga Bult staat bij de wat oudere Tukker bekend als de zangeres van de meidengroep Babe. De wat jongere mensen zal Marga Bult meer bekend zijn van RTV Oost. In 1998 zong ze bij het afscheid van het Diekman het afscheidslied 'vaarwel groot stuk beton' en deze week zocht Voetbal International haar op om te praten over de situatie bij haar club FC Twente. De onderwerp start gelijk bij Joop Munsterman.

"Laat ik vooropstellen dat ik hier vanuit mijn stoel niet met mijn vingertje wil gaan wijzen. Maar het verval van FC Twente liep al langer dan alleen de afgelopen weken, maar nu is het balletje aan het rollen. Joop Munsterman ken ik persoonlijk. Hij is eigenzinnig en heeft een gebruiksaanwijzing van een paar bladzijden, die je wel allemaal gelezen moet hebben. Als ik hem dan op tv zie, denk ik wel: Joop, hoe voel je je nu als vader? Je dochter voetbalt daar toch ook, hè."

Volgens Bult moet Joop eens goed in de spiegel kijken om te zien hoe penibel de situatie nu is. "Waarbij ik wel wil zeggen dat ik er niet zo goed tegen kan als iedereen beweert dat niets meer van hem deugt. Veel mensen weten niet dat hij heel veel heeft betekend hier in de regio, bijvoorbeeld als het om het steunen van goede doelen ging."

[google]Juist in deze zware tijden moet iedereen bij elkaar blijven zo vindt Bult. "Je moet elkaar steunen in goede én slechte tijden. Het westen stond versteld toen we in 2010 landskampioen werden. Die bus over de A1 richting Enschede... Zonder relletjes, zo vredelievend, iedereen hier in Twente was euforisch."

Helaas is dat laatste iets uit het verleden en iets dat de zangeres ook mist bij het elftal van Schreuder. "Ik mis de passie in het team van Alfred Schreuder. Daar kan ik me sowieso heel erg over opwinden, hoor. Of het nou FC Twente, het Nederlands elftal of een ander team is. Doe wat!, roep ik dan tegen het scherm. En dan Twitter ik meteen: De turbo erop. Of: Het is je schoonmoeder niet. Ik hou van teams die tot het gaatje gaan, zoals Duitsland of Italië...", besluit Bult.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties