Nieuws

Bulykin: "Zeg nooit nooit"

Bulykin: "Zeg nooit nooit"

Dmitri Bulykin verliet deze week FC Twente. Het contract van de Rus was afgelopen waarna hij besloot terug te keren naar eigen land. Bij zijn oud werkgever Dinamo Moskou mag hij zijn conditie op peil houden en wellicht zit er ook wel een terugkeer in.

"Het contract bij FC Twente eindigde en omdat de selectie vertrok voor een trainingskamp heb ik besloten de club te verlaten. Ik moet wel trainen dus nu train ik mee met Dinamo waar ik de club erg dankbaar voor ben. Van de voorzitter heb ik toestemming gekregen om een paar weken mee te trainen tot ik een nieuwe club heb gevonden."


Op de vraag of hij weer speler van Dinamo kan gaan worden antwoord Bulykin: "Zeg nooit nooit. Deze beslissing hangt niet alleen van mij af. Zelf wil ik graag nog zeker twee jaar op hoog niveau voetballen", sluit de spits af.

Bulykin speelde 22 wedstrijden voor FC Twente waarin hij 5 keer tot scoren kwam.

Win 2 wedstrijdkaartjes of het shirt van FC Twente!

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties