Nieuws

Cabral klopt aan de deur bij trainer Steijn voor ADO - FC Twente

Cabral klopt aan de deur bij trainer Steijn voor ADO - FC Twente

Aanstaande zaterdag staat het treffen met ADO Den Haag op het programma. Bij de Haagse club speelt momenteel FC Twente contractspeler Jerson Cabral. Hij is voor een seizoen verhuurd aan de residentieclub. Of hij tegen FC Twente in de basis zal starten is nog onzeker. De afgelopen twee wedstrijden maakte hij geen speelminuten voor ADO en moet het doen met speeltijd bij de beloften.

Niet hetgeen Cabral zich voor had gesteld van zijn huurperiode bij ADO Den Haag. Toch klopt hij weer aan de deur bij trainer Maurice Steijn die op zijn beurt onder druk staat bij ADO. Cabral scoorde afgelopen maandag twee doelpunten voor Jong ADO Den Haag in de wedstrijd tegen Jong Fortuna Sittard.

Den Haag staat momenteel op de 16e plek in de Eredivisie en verloor afgelopen weekend met maar liefst 6-1 bij PEC Zwolle. Hierdoor staat trainer Steijn onder druk en kan het zomaar zijn dat hij wijzigingen door gaat voeren in zijn elftal, mogelijk ten gunste van Cabral.

[google]Ondanks dat Cabral tot nu toe geen basisspeler is denkt oud ploeggenoot Schaken dat het wel goed gaat komen met hem. “Ik denk dat het met Cabral nog wel goed komt, want het is een speler met bijzondere kwaliteiten. Een mentaliteitsprobleem? Nee, dat denk ik niet. Cabral is een jongen die er vol voor gaat en juist geprikkeld is omdat het bij Twente niet zo goed ging. Tussen zijn oren zit het wel goed."

De wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente zal zaterdag worden afgetrapt om 18:45 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter van Sichem.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties