Nieuws

Cabral sluit toch weer aan: "Wil er vol voor gaan"

Cabral sluit toch weer aan: "Wil er vol voor gaan"

Jerson Cabral, die deze zomer terugkeerde van een verhuurperiode aan Willem II, leek overbodig te zijn geworden bij FC Twente, en het leek daarom een kwestie van tijd tot hij Enschede zou verlaten. De aanvaller werd teruggeplaatst naar de jeugd van FC Twente, maar de grootverdiener met een contract voor nog één seizoen maakt ineens weer een stapje hogerop binnen FC Twente.

Gisterochtend stond Jerson Cabral ineens weer op het veld bij het eerste elftal. Alfred Schreuder heeft daarvoor gezorgd, de oefenmeester wil de 'overbodige' speler graag belonen voor zijn goede instelling. Jerson Cabral presteert in oefenwedstrijden zo goed volgens Alfred Schreuder, dat hij met recht weer bij het eerste elftal mee traint.

[google] "Hij traint en speelt prima" verklaart Alfred Schreuder tegenover de TC Tubantia. "Hij laat elke dag zien dat hij er vol voor wil gaan", vervolgt de oefenmeester, dit maal tegenover De Telegraaf. Het betekent echter niet dat Cabral van de transferlijst wordt gehaald, wanneer een club interesse heeft en met een goed bod komt, mag Cabral direct vertrekken.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties