Nieuws

Castaignos: "Als je met 1-0 de rust ingaat is het een hele andere wedstrijd"

Castaignos: "Als je met 1-0 de rust ingaat is het een hele andere wedstrijd"

FC Twente-speler Luc Castaignos zou buitenspel hebben gestaan bij het afgekeurde doelpunt van Dusan Tadic in het Europa League-duel met Levante UD (3-0 nederlaag). De aanvaller was het hier mee oneens, zo vertelde hij na afloop.

"We scoorden, maar dat doelpunt werd afgekeurd. Ik weet niet waarom. Zelf stond ik niet buitenspel, maar ik weet niet waar hij (scheidsrechter, red.) mee bezig was. Als je met 1-0 de rust in gaat is het een hele andere wedstrijd, maar ja wat kan je doen?", keek Castaignos terug op het moment tegenover RTV Oost.

Volgens de aanvaller speelde de arbiter ook in de tweede helft een cruciale rol. "Je moet door en dan moet je in de tweede helft maar scoren. Alleen dan gebeuren er hele rare dingen op het veld.


Wat de scheidsrechter allemaal heeft gedaan, vind ik niet heel netjes. Ik weet niet wat ik hier op moet zeggen."

"In de tweede helft, nadat zij op voorsprong kwamen, ging het tempo omhoog en werden we slordiger. Natuurlijk moesten we ook meer brengen in de tweede helft, maar ik denk dat we allemaal in shock waren over wat de scheidsrechter aan het doen was dan dat we met het spel bezig waren", sloot de voormalig Feyenoorder zijn verhaal af.

soccernews.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties