Nieuws

Collins John na twee dagen alweer afgetest bij de Eagles

Collins John na twee dagen alweer afgetest bij de Eagles

Een terugkeer van Collins John in de Eredivisie is voorlopig niet aan de orde. De voormalig aanvaller van FC Twente kreeg de kans zich te bewijzen bij de Go Ahead Eagles maar die constateerden al na twee dagen in John geen versterking te zien. Een tegenslag voor John die graag het plezier in voetbal terug wil vinden.

Collins brak als oudste van de drie broers John door bij FC Twente. Toen Fulham zich meldde vertrok hij op 18-jarige leeftijd naar Engeland. Hier speelde hij 95 wedstrijden waarin hij 20 keer het net wist te vinden. In oktober 2007 werd John voor drie maanden verhuurd aan Leicester City.


Daarna werd hij verhuurd aan Watford FC en NEC. Bij NEC wist hij zich wegens een blessure nooit echt in het team te spelen.

Na een proefperiode bij Charlton Atletic werd hem geen contract aangeboden en keerde hij weer terug naar Nijmegen, waar hij later wegens disciplinaire redenen werd teruggezet naar Jong NEC.

Nadat NEC en John besloten hadden om het contract te ontbinden keerde John weer voor even terug naar Fulham. In juli 2009 tekende hij een contract bij KSV Roeselare, maar daar werd zijn contract na een half jaar alweer ontbonden om disciplinaire redenen.

Vanaf maart 2010 speelde collins John achtereenvolgens voor Chicago Fire in de Verenigde Staten, Qäbälä PFK in Azerbeidzjan, Mes Sarcheshmeh in Iran, Gençlik Gücü SK in Cyprus en het Engelse Barnet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties