Nieuws

"De gretigheid spat ervan af. Laat maar komen!"

"De gretigheid spat ervan af. Laat maar komen!"

Vanavond speelt FC Twente Vrouwen de returnwedstrijd van de eerste ronde van de Champions League. In München neemt de ploeg van Arjan Veurink het op tegen het dit seizoen nog altijd ongeslagen Bayern München. Vorige week wist FC Twente Vrouwen bijna te stunten in de Grolsch Veste, maar dor een laat doelpunt moest het genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

[google]“Vorige week woensdag was er bij de staf en de speelsters teleurstelling over de late gelijkmaker", zo zegt Arjan Veurink op de clubwebsite. "Deze teleurstelling zegt alles over onze bedoelingen. De wedstrijd tegen PEC afgelopen zaterdag is daarna prima verlopen. We zijn met de thuiswedstrijd tegen Bayern en die van zaterdag tegen PEC in ons achterhoofd met vertrouwen naar München afgereisd."

"Er is vanavond (dinsdag red.) lekker getraind. De gretigheid spat eraf. Ik zie aan alles dat het team er klaar voor is. We willen heel graag de volgende ronde in de Champions League bereiken en we weten dat we minimaal één keer moeten scoren om dat te bereiken. De voorbereiding op de wedstrijd is goed verlopen, dus laat maar komen", besluit de oefenmeester.

De wedstrijd wordt vanavond afgetrapt om 19:00 uur.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties