Nieuws

De Jong: "Hikten op 2 gedachten"

De Jong: "Hikten op 2 gedachten"

FC Twente won zondagmiddag met de kleinst mogelijke zege van FC Utrecht. Luuk de Jong maakte de enige treffer in de Grolsch Veste.

Volgens de goalgetter was de zege verdiend, maar het het ook heel anders af kunnen lopen. "We komen uiteindelijk nog goed weg", vertelt hij na afloop van het duel tegen Eredivisie Live. De bezoekers troffen zowel de lat als de paal. Wij hadden met meer overtuiging op de tweede treffer moeten jagen. Dan was er niets aan de hand geweest."

Concentratie is belangrijk tijdens een duel. De Jong zag dat zijn ploeg soms wat verslapte. "Het was nu soms hinken op twee gedachten. Desondanks hebben we wel genoeg kansen gehad, daar lag het ook niet aan. Laten we blij zijn met de winst, daar ging het om."

FC Twente is volop in de race om het kampioenschap. De Tukkers staan momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie. Concurrent AZ heeft nog een duel tegoed, waardoor de Alkmaarders Twente weer kunnen aflossen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties