Nieuws

De Jong: "internationale media steeds vaker geinteresseerd"

De Jong: "internationale media steeds vaker geinteresseerd"

Luuk de Jong is na het vertrek van Marc Janko zeker van zijn geliefde stek in de spits bij FC Twente. In NUsport laat hij zijn licht schijnen op de komst van Wesley Verhoek, de transfer van Janko en zijn eigen ontwikkeling.

De Jong is te spreken over de stappen die hij zet. “Dat gaat goed, dat voel ik zelf ook. Onlangs werd ik nog door Uefa.com geïnterviewd. Dat komt steeds vaker voor, internationale media die geïnteresseerd in me zijn”, zegt De Jong in het magazine.

“Ik weet niet of dat wat zegt over mijn ontwikkeling. Het zal ook komen doordat we met FC Twente goed hebben gepresteerd in Europa de laatste jaren”, aldus De Jong, die het in de tweede seizoenshelft moet doen zonder Janko. De Oostenrijker vertrok in januari naar FC Porto.

“Of het voor mij goed is dat Janko nu is verkocht? Aan de ene kant wel, maar Marc was ook een gevaarlijke spits die belangrijk is geweest voor de club”, zegt De Jong. De miljoenen die Twente opstreek voor Janko werden deels geïnvesteerd in de komst van Wesley Verhoek.

“Ik ben als spits afhankelijk van de aanvoer die ik krijg vanaf de zijkanten en ik juich het toe dat er een speler als Verhoek bij komt. Hij staat bekend om zijn goede voorzetten”, aldus De Jong.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties