Nieuws

"De scheidsrechter vond het niks en daar gaat het om"

"De scheidsrechter vond het niks en daar gaat het om"

FC Twente speelde zaterdagavond teleurstellend met 0-0 gelijk tegen Cambuur Leeuwarden. Wel betekende dit het derde punt voor FC Twente dit seizoen. Na afloop ging het echter vooral over de penalty die de Tukkers hadden moeten krijgen. Ook FC Twente-verdediger Peet Bijen beklaagt zich over de niet gegeven strafschop.

"We zijn blij met de 0, alleen is het jammer dat er aan de andere kant van de score ook een 0 staat", aldus Bijen tegenover RTV Oost. "Je moet namelijk een penalty krijgen, je krijgt zelf ook nog genoeg mogelijkheden om een goal te maken.

"De tweede helft zag er goed uit en kregen we genoeg mogelijkheden. Dan dwing je ook die penalty af. Dan krijg je ook wel iets tegen, maar ik denk dat je hier gewoon mag winnen en de drie punten mee mag nemen."

[google]De eerste helft was moeizaam voor FC Twente, mede doordat Cambuur anders speelde dan normaal. "Je bent zoekende, je moet wennen aan de speelstijl van de tegenstander. Dat probeer je zo snel mogelijk te regelen, voor rust ging het wat stroever. De eindpass kwam vaak niet aan, of we wilden die te mooi doen. Dan wordt het lastig voetballen, want dan heb je de bal even maar je raakt hem ook snel weer kwijt."

"In de tweede helft waren we ook meer in staat om de bal vast te houden, om te voetballen. Dan creëer je ook zulke mogelijkheden", verwijst de verdediger naar de strafschop die de Tukkers hadden moeten hebben. "Als je menig Cambuur-speler vraagt, dan zeggen ze dat het een penalty was. Maar de scheidsrechter vond het niks en daar gaat het om", besluit Bijen.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties