Nieuws

Door FC Twente begeerde spits kiest voor Toulouse

Door FC Twente begeerde spits kiest voor Toulouse

Niet RC Genk, niet FC Twente, maar het Franse Toulouse gaat aan de haal met de Alexandar Pesic. De 21-jarige spits en beide clubs zijn tot een akkoord gekomen waarin iedereen zich tevreden stemt. Alleen een medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien.

Pesic komt over van de Servische club FK Jagodina waarvoor hij dit seizoen dertien maal trefzeker was in tweeëntwintig wedstrijden. Daarnaast was hij goed voor drie assists. Met de overgang zou een transferbedrag zijn gemoeid van circa anderhalf miljoen Euro.

[google]Volgens de clubvoorzitter van FK Jagodina zou ook FC Twente geïnteresseerd zijn in de spits. Echter ontbreekt het de club momenteel aan financiële middelen en moet het eerst spelers verkopen alvorens nieuwe aankopen te kunnen doen. Daarbij moet het ook nog toestemming krijgen van de KNVB aangezien de club terug is gezet naar categorie 1 en onder curatele staat van de voetbalbond.

Win kaartjes voor afscheidswedstrijd Sander Boschker

Twente Insite verloot 3 kaartjes voor de afscheidswedstrijd van Sander Boschker. Wil jij Sander Boschker vanaf de eerste rij uitzwaaien? KLIK DAN HIER om mee te doen!
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties