Nieuws

Douglas is een echte Nederlander aan het worden

Douglas is een echte Nederlander aan het worden

FC Twente-verdediger Douglas begint aardig ingeburgerd te raken. Althans, hij doet erg zijn best om steeds meer op Nederlands niveau te verdedigen. Het befaamde ‘Foutje van Frank de Boer’ heeft hij inmiddels goed onder de knie. Gisteren tegen aartsrivaal Heracles weer prachtig gedemonstreerd.

Zoals we altijd over Joris Mathijsen en Johnny Heitinga hebben getwijfeld, zo ontstaan er meer en meer vraagtekens bij de kwaliteiten van Douglas. Hij heeft FC Twente toch al zeker een puntje of zes (en de beker) gekost dit seizoen. Dat kan bij de afrekening de landstitel schelen.

Het lijkt er op alsof-ie er met zijn kop niet meer bij is, sinds hij het Hollandse paspoort binnen heeft. Zou-ie aan Mauro denken? Of te veel bezig zijn met lesjes Nederlands? Die vervelende lidwoorden ook… Of zit hij met zijn gedachten bij een van die Engelse clubs, die zijn naam op hun verlanglijstjes hebben staan? Al met al is Douglas op z’n Nederlands aan het verdedigen. Matig.

Bron: Spreekverbod

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties