Nieuws

'Douglas wil deze winter zeker niet weg bij FC Twente'

'Douglas wil deze winter zeker niet weg bij FC Twente'

FC Twente-verdediger Douglas Franco Teixeira mag de interesse van verschillende clubs genieten. De centrale verdediger staat in de interesse van VfB Stuttgart, maar hoeft zeker niet aan een vertrek te denken, want de genoemde bedragen zijn voorlopig niet aantrekkelijk genoeg.

'Zeker niet meer dan dat we in de zomer voor hem kunnen krijgen", zegt commissaris Aldo van der Laan in TC/Tubantia. 'Bovendien wil Douglas niet weg deze winter. Zijn wens is om in Oranje te spelen.' Dat komt omdat Douglas minimaal vijf jaar in Nederland moet voetballen om deel uit te mogen maken van het Nederlands elftal. Hij kan dus pas op zijn vroegst aankomende zomer vertrekken uit Nederland.

Marc Janko staat ook al tijden in de belangstelling van Turkse clubs, maar ook hij is voorlopig nog niet vertrokken. 'Maar bij hem ligt het iets genuanceerder. Als er een mooie club voorbij komt, dan zal hij het overwegen,' aldus Van der Laan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties