Nieuws

Doyen: "Geen oud werknemers maar crimineel netwerk"

Doyen: "Geen oud werknemers maar crimineel netwerk"

Nadat FC Twente gisteren flinke straffen kreeg uitgedeeld van de licentiecommissie van de KNVB zocht Motké van Quote met succes contact met investeringsmaatschappij Doyen Sports. Heel veel kon de woordvoerder niet zeggen in verband met een groot Portugees politieonderzoek naar de klokkenluiders van Football Leaks. Enkelen van hen zouden al zijn geïdentificeerd.

[google]De voorlichter noemt ze "diegenen die wraak willen voor het niet verkrijgen van de beloningen". Quote stelde de vraag of het mogelijk om voormalig werknemers zou gaan en kreeg als respons. "Ik zou niet zeggen dat ze voormalig werknemers zijn, eerder een crimineel netwerk."

"We kunnen zeggen dat er een situatie is waarbij de waarheid is verdraaid door diegenen die wraak willen voor het niet verkrijgen van de ‘beloningen’ die ze zochten", besluit de woordvoerder schimmig.

Door het lekken van de contracten tussen Doyen Sports en FC Twente verkeert de club momenteel in zwaar weer en kreeg het flinke straffen opgelegd van de de licentiecommissie van de KNVB. De commissie gaat ervan uit dat de gelekte documenten authentiek zijn terwijl Doyen nu nogmaals lijkt te zeggen dat er niets mis is met het contract.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties