Nieuws

Drie Engelse clubs melden zich in strijd om doelpuntenmachine Simovic

Drie Engelse clubs melden zich in strijd om doelpuntenmachine Simovic

De finale strijd om de handtekening van spits Robin Simovic lijkt eindelijk te zijn losgebarsten. De topscorer (17 doelpunten in 27 wedstrijden) van het Zweedse Ängelholms FF, dat uitkomt op het 2e niveau in Zweden, wordt al enige tijd gelinkt aan FC Twente en maakt naar verwachting deze week bekend naar welke club hij vertrekt.

ondanks de interesse van diverse Zweedse clubs, waaronder Europa League tegenstander Helsingborgs IF, heeft de 21-jarige topschutter laten weten het liefst te vertrekken naar het buitenland. Nadat de zaakwaarnemer al wist te melden dat er één Nederlandse zich heeft gemeld voor Simovic komen daar volgens hem nu ook drie Engelse clubs bij. Alle drie de clubs spelen in de Championship, het 2e niveau in Engeland.

Naast FC Twente wordt de spits ook gelinkt aan Ajax, NEC en SC Heerenveen.

Simovic doelpuntenmachine van nature

Robin Simovic doorliep voor zijn overstap naar Ängelholms FF de jeugdopleiding van Malmö FF. Hier wist de boomlange 377 doelpunten te scoren in 337 wedstrijden.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties