Nieuws

Dusan Tadic alsnog naar Brazilië

Dusan Tadic alsnog naar Brazilië

Dusan Tadic wist zich met zijn land Servië niet te plaatsen voor het WK 2014 in Brazilië. In de sterke kwalificatiepoule wisten België en Kroatië zich te plaatsen waardoor de WK droom van Tadic uiteen spatte. Toch zal de aanvaller samen met de selectie van tijdelijke bondscoach Ljubinko Drulović afreizen naar Brazilië om het daar op te nemen tegen de gastheer van het WK.

[google]Dusan Tadic zal zich vandaag moeten melden en allereerst afreizen naar Amerika waar het op 26 mei een oefenwedstrijd speelt tegen Jamaica. Vijf dagen later staat het tweede oefentreffen op het programma tegen Panama. Daarna zullen Tadic en zijn landgenoten naar het Braziliaanse Sao Paulo vliegen waar ze op 6 juni spelen tegen de favoriet voor de wereldtitel Brazilië.

Voor Tadic een serie om zich nogmaals in de kijker te spelen. De aanvaller wil graag de overstap maken naar een grotere competitie al zal hij naar eigen zeggen FC Twente niet verlaten voor elke willekeurige club. Volgens een goede vriend van Tadic is hij momenteel in gesprek met AC Milan. Ook het Engelse Everton FC wordt gelinkt.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties