Nieuws

Ebecilio: 'Niet verwacht het legioen zo stil te krijgen'

Ebecilio: 'Niet verwacht het legioen zo stil te krijgen'

Kyle Ebecilio bemachtigde gisteren in De Kuip zijn eerste basisplaats in de Eredivisie. In het stadion waar hij als klein jongetje op de tribune stond, speelde hij vandaag een belangrijke rol voor het winnende FC Twente (1-4).


Nadat Graziano Pelle tien minuten eerder de thuisploeg op 1-0 had gezet schoot Ebecilio in de 38e minuut de bevrijdende 1-1 binnen. Vlak daarvoor had hij ook al een grote kans gekregen om zijn ploeg op gelijke hoogte te brengen, maar toen belandde zijn inzet op de lat.

Toen de 19-jarige Ebecilio scoorde, was hij door het dolle heen. "Opeens besefte ik me dat ik in mijn eigen Rotterdam was. Ik probeerde me iets in te houden, maar dat is niet helemaal gelukt geloof ik." aldus de middenvelder tegenover De Twentsche Courant Tubantia.

De speler wist niet wat hij gisteren meemaakte. "Zaterdag was ik gespannen, ik vroeg me af hoe het zou zijn om in de Kuip te spelen. Het was genieten. Ik had niet verwacht dat we het legioen zo stil zouden krijgen."

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties