Nieuws

El Azzouzi voelt zich goed: "Heb een klik met iedereen"

El Azzouzi voelt zich goed: "Heb een klik met iedereen"

Afgelopen transferperiode toverde Ted van Leeuwen Zakaria El Azzouzi uit de grote hoed. Het kwam de technisch directeur op veel kritiek te staan nadat hij eerder aan had gegeven dat er alleen spelers van minimaal 30 jaar en minimaal drie kinderen zouden worden aangetrokken. Ervaring had FC Twente nodig en in dit beeld paste de nog maar 19-jarige Ajacied allesbehalve.

Uiteindelijk leek het een gouden greep, want El Azzouzi bracht net datgene te brengen dat werd gemist bij FC Twente, schwung in de aanvalslinie. El Azzouzi is bewegelijk, heeft een goede klik met assist koning Ziyech en heeft zelf ook een neusje voor de goal. Zijn teller staat na vier basisplekken op één doelpunten, maar dit hadden er volgens de spits zelf wel twee moeten zijn. Hij doelt hiermee op de wedstrijd uit bij NEC toen hij de score kon openen oog in oog met doelman Jones.

"Ik vond dat ik wel aardig speelde en in de tweede helft kreeg ik een grote kans één op één met de keeper. Daar baal ik van dat ik dan niet scoor. Eén op één met de keeper, die moet is gewoon afmaken. Dan stap je met gemengde gevoelens die wedstrijd uit." [google]

Gelukkig scoorde hij voer dagen later wel waardoor deze misser snel kon worden vergeten. "Daarvoor ben ik gekomen, en het was een mooi moment. Een goede bal van Hakim en ik maak hem goed af. Hoe vaak ik deze terug heb gekeken? Dat weet ik ondertussen niet meer." Vaak? "Ja", bekent de spits met een brede lach.

El Azzouzi voelt zich op z'n gemak bij FC Twente en kan goed overweg met de spelersgroep. "Voor mijn gevoel heb ik een klik met iedereen. Ik hoop dat dat ook wederzijds is. Ik kan goed opschieten met Hakim, Jerson, Kamo en nog wat jongens. Als je een klik hebt buiten het veld, gaat het ook binnen het veld net zo makkelijk denk ik", besluit de huurling in gesprek met FC Twente TV.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties