Nieuws

'Everton en FC Twente akkoord over transfersom Fer'

'Everton en FC Twente akkoord over transfersom Fer'

De overgang van Leroy Fer naar het Engelse Everton is op de persoonlijke wensen van de middenvelder na rond. Dit melden diverse bronnen vanochtend. Beide clubs zijn het eens geworden over de transfersom en nu is het aan de Fer om ook tot een persoonlijk akkoord te komen met de club uit Liverpool. Aangezien beide partijen begin dit jaar ook al met elkaar spraken lijkt dit slechts een formaliteit. Gisteren maakte SkySports al bekend dat Everton weer contact zou hebben gelegd met de zaakwaarnemer van Fer.


Fer zelf ziet een overgang naar Everton nog altijd zitten ondanks het afketsen van zijn transfer begin dit jaar. "Ik heb zelf niets gehoord van Everton, maar mijn manager wel. Ik denk dat Everton nog steeds interesse in me heeft. Natuurlijk zou ik deze zomer graag naar de Premier League gaan, dat is een geweldige competitie. Maar ik wilde me eerst volledig richten op het EK onder 21, daarna wilde ik pas aan mijn toekomst denken".

Nu het EK af is gelopen is het tijd om spijkers met koppen te gaan slaan. Ook voor FC Twente is zijn transfer van belang. De club heeft op dit moment geen geld om de selectie te versterken en is dus afhankelijk van de verkoop van Fer, Chadli en Mihaylov.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties